Pure Dance | Vijf Ritmes

Info

Begeleiding: 
Saryo van Lakerveld
Kosten: 
Datum: 
wo 19/06 19:30 - 21:45
wo 26/06 19:30 - 21:45

Iedere woensdag t/m 26 juni.

 

Website

 

Wekelijkse Inloop Lessen

Dit zijn wekelijkse vrije inlooplessen in Den Haag, met een dynamische groep dansers. Dit betekent dat dit een open groep is waarin je de mogelijkheid hebt om per avond te besluiten of je wilt komen. Natuurlijk raad ik je aan om zoveel mogelijk avonden mee te doen, want dan voel je de verandering, ervaar je wat de dans met je kunt doen en vindt je makkelijker aansluiting bij de dans community.

Ik probeer altijd zo min mogelijk avonden uit te laten vallen, maar door vakanties of andere situaties ontkom ik daar niet aan. Let dus goed op de data en schrijf het in je agenda, zodat je niet voor een gesloten deur staat. In sommige gevallen zijn er inval docenten.

Wat gebeurt er op een avond?

Op een speelse en dynamische manier brengen we het lichaam, het hart en je leven in beweging. We werken van de basis, het lichaam, naar meer diepgang, het hart. We dansen de ritmes als een doorgaande beweging.

De avonden beginnen met een warming up voor jezelf om de aandacht in je lichaam te krijgen. Daarna beginnen we met de dans, die beweegt van rustig naar heel dynamisch en terug naar de stilte.

Even praktisch

De kosten van een losse avond zijn € 16,50. Je hoeft je dus niet aan te melden en je betaald bij de ingang. Je kunt ook een 5 of 10 strippenkaart kopen, resp. € 77,50 en € 145,00. Voor de echte nieuwkomers is de 10 rittenkaart € 135,00.

Voor meer informatie over dansworkshops, cursussen en feesten, kijk op www.terranova-dans.nl.