Bereikbaarheid

Zie voor adres Contactgegevens.

Openbaar Vervoer

Wajid is goed bereikbaar (2 minuten loopafstand) met tramlijn 16, die rijdt via treinstation Den Haag CS en Den Haag HS. Uitstaphalte is Van Speijkstraat.

Randstadrail 3 rijdt vanaf Zoetermeer Centrum West, via Den Haag CS naar Loosduinen. Uitstappen bij de halte Elandstraat. Vanaf deze halte is het 7 minuten lopen.

HTM Bus 24 rijdt vanaf station Den Haag Mariahoeve, via Den Haag CS naar Kijkduin. Uitstappen bij halte Laan van Meerdervoort, vanwaar het 5 minuten lopen is.

Voor meer en actuele info: OV reisplanner en HTM.

Vervoer per auto

ANWB Routeplanner. Onze postcode is 2518 JA.

Parkeren

LET OP! Per 1 juli 2019 verandert het parkeerbeleid in de Ambassadewijk (onderdeel van de wijk Zorgvliet). Klik hier voor de kaart.

Vanaf die datum is het betaald parkeren van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Lang parkeren in de buurt van Wajid voor meerdere dagen doordeweeks is dan niet meer mogelijk. Voor een alternatief gaan we nog op onderzoek uit.

In de avonden en weekends kan er nog wel gratis geparkeerd worden. De navigator instellen op Tobias Asserlaan, Andries Bickerweg of Buitenrustweg. Op de Groot Hertoginnelaan tussen de bushalte en het bruggetje kan gratis parkeren niet meer.

Op en rond het Koningsplein kun je dagelijks tot 18.00 uur gratis parkeren. Vanaf het Koningsplein is het circa 10 minuten lopen naar Wajid.

Ook in de 1e Sweelinckstraat kun je overdag gratis terecht.

Controleer altijd ter plaatse wat er staat aangegeven over parkeren, want het parkeerbeleid van de gemeente Den Haag verandert regelmatig!

Parkeergarages

In de Elandstraat bevindt zich een Albert Heijn op 5 minuten loopafstand. Daar kun je de eerste 2 uur gratis parkeren.